Ga naar de inhoud

Over WWJZ

Organisaties staan er zelden bij stil. Dat zij iets krijgen van hun publiek wat waardevoller is dan geld. En dat is hun vertrouwen. Ze vertrouwen erop dat u doet en levert wat u belooft. En dat u integer en respectvol met hen omgaat. Dat lijkt heel vanzelfsprekend, maar hoe vaak staat u daar bij stil? En bent u zich wel bewust wat geschonden vertrouwen uw organisatie kan kosten?

DMCC Group - Consultancy 7
Jitty van Doodewaerd
Arjen van Eeuwen
Emiko Alblas

Leer compliant denken en doen

Vraag een gratis demo aan van onze e-learning programma’s

Demo aanvragen
DMCC Group - Training

Groeien door vertrouwen

WWJZ (Weetwatjezegt) gelooft dat u dat kostbare vertrouwen van uw publiek, zou moeten koesteren. Ons advies? Maak van vertrouwen een KPI en zorg dat het goed beschermd wordt. Daar helpen wij u graag bij.

Wij zijn opgericht om organisaties bewust te maken van wet- en regelgeving. Met onze e-learning en training leggen wij wet- en regelgeving voor privacy en consumentenbescherming op een begrijpelijke en praktische manier uit. Voorkom imagoschade, zorg ervoor dat uw medewerkers beschikken over aantoonbare kennis van de huidige wet- en regelgeving. Zo beschermt u dat kostbare vertrouwen dat u van uw publiek krijgt. Want het is ongelofelijk jammer wanneer een verkeerde opmerking of onrechtmatige handeling een gezonde relatie stuk maakt. En vertrouwen laat zich lastig repareren. Vertrouwen, daar moet u zuinig op zijn.

WWJZ is onderdeel van de DMCC Group