Ga naar de inhoud

Waarom deze bedrijven WWJZ kiezen


Aantoonbaar getraind
Begrijpelijk & praktisch
Gericht op de organisatie
DMCC Group - Training

Klantcontact e-learning programma's WWJZ

Klantenservice of verkoopmedewerkers spreken uw klant meer dan wie dan ook binnen uw organisatie. Wij bieden verschillende e-learning programma’s aan om te zorgen dat uw medewerkers goed beslagen ten ijs komen. Zo bieden wij modules voor telemarketing en direct dialogue, voor energieweving en lotenverkoop. We kunnen dit eventueel ook specifiek toespitsen op uw praktijk.

Benieuwd naar onze e-learning programma’s? Vraag dan vrijblijvend een demo aan om te bekijken of dit interessant is voor uw organisatie.

DMCC Group - Training 3

Klassikale klantcontact trainingen

Wij bieden een aantal specialistische workshops die echt de praktijk van de marketeer, fondsenwerver, agent of medewerker klantenservice raken.

Hebben uw verkoop of service medewerkers ook wel eens te maken met consumentenirritatie naar aanleiding van hun klantcontact? Of hebben consumenten het idee dat zij worden misleid?

Vanuit de zelfregulering wordt u verplicht om er zorg voor te dragen dat uw medewerkers worden getraind op gesprekstechnieken ter beheersing van consumentenirritatie bij telemarketing. Wij bieden klassikale trainingen aan waar wij uw medewerkers klaarstomen voor het contact met uw klanten.

O nee, wij hebben te maken met een datalek! Wat moet ik nu doen?
Jitty van Doodewaerd
Hoe te handelen bij een datalek leggen wij u op een begrijpelijke manier uit in onze privacy trainingen.
Welke informatieverplichtingen gelden er voor telefonische verkoop?
Jitty van Doodewaerd
Wij leggen de basisregels voor telemarketing gemakkelijk uit en vertalen de juridische theorie naar de praktijk.

Voldoende kennis van wet- en regelgeving?

Met onze e-learning en training leggen wij wet- en regelgeving voor privacy en consumentenbescherming op een begrijpelijke en praktische manier uit.

Vraag vrijblijvend een demo aan

Interesse in onze trainingen?

Bespreek de mogelijkheden met een van onze experts.

Neem contact op