Ga naar de inhoud

WWJZ phishing quiz

Deze mail is nep!

Aanwijzingen voor phishing in deze mail zijn:

  • het summiere en ongewone onderwerp;
  • de onpersoonlijke aanhef;
  • de slordige opmaak;
  • de vreemde link achter de actieknop (d​eze aanwijzing kunt u alleen zien als u met uw muis er over beweegt of op uw telefoon de link ingedrukt houdt).

Let op: bijzonder hier is dat de afzender d.m.v. ‘spoofing’ daadwerkelijk vanaf het @postnl.nl domein lijkt te verzenden!

WWJZ Privacy Awareness E-learning

De WWJZ phishing module is onderdeel van de WWJZ privacy awareness e-learning. Om de privacyregels in een organisatie na te leven, moeten mensen begrijpen wat ze inhouden. Privacy awareness betekent dat u zich als organisatie moet inspannen om uw medewerkers iets bij te brengen over de bescherming van persoonsgegevens. En dat op een manier die aansluit bij hun werkzaamheden. Met het oog op de verantwoordingsplicht uit de AVG moet een organisatie ook kunnen aantonen dat er voldoende is gedaan om dit te realiseren. Een belangrijk aandachtspunt dus.

 

WWJZ legt de basisregels voor privacy uit in makkelijke taal. Onze e-learning vertaalt de juridische theorie naar de praktijk van de fondsenwerver, marketeer of klantenservice medewerker. We geven antwoord op vragen als: hoe ziet een goede opt-in eruit? En wat moet ik doen bij een inzageverzoek? We leren over datalekken en phishing mail. Meer weten? Vraag gratis en vrijblijvend een demo aan.

 

Jitty van Doodewaerd
Arjen van Eeuwen
Leontien Heck-Daum

Prangende vraag?

Onze experts beantwoorden uw vraag binnen één werkdag

Stel uw vraag

Heeft u een prangende vraag?

Onze experts beantwoorden uw vraag gratis binnen één werkdag.

Stel uw vraag